Bo Hamilton

Kiropraktor DC, DSC

Bo Hamilton

Kiropraktor DC, BSC, Stifter af Klinikken Gammeltorv 

Bo startede Klinikken Gammeltorv i 1995, som er Danmarks første tværfaglige klinikkoncept med flere faggrupper samlet under samme tag.  Han valgte at opbygge klinikken som en tværfaglig klinik, da hans behandlerfilosofi er, at kroppen skal ses som en helhed.  

Bo er fra 1963 og opvokset nord for København. Fysisk aktivitet har altid været en vigtig del af Bos fritid. Han kører mountain bike på elite plan, og dyrker desuden landevejscykling, skiløb, golf og squash. Han er derfor meget bevidst om, hvor vigtigt det er at forebygge sportsskader og få hurtig behandling ved skader og overbelastning. 

Bo har speciale i sportsrelaterede skader, og har bl.a. i en årrække arbejdet med fodboldlandsholdet, og samarbejder i dag med flere Team Danmark fysioterapeuter.  

Erhvervserfaring 

1998 - 2015  Tæt samarbejde med Team Danmark`s fysioterapeuter/læger og der igennem behandlet en række sportspersonligheder indenfor følgende sportsgrene: fodbold, håndbold, badminton, roning og sejlsport m.fl. 

2014-2015
Kiropraktor for 2. divisions fodboldholdet  Fremad Amager 

1995 Stifter Klinikken Gammeltorv 

1992-1995 Kiropraktisk Klinik, Østergade 

1989-1992 Arbejdede på kiropraktorklinikker i Belfast, Irland og Àngelholm, Sverige 

Uddannelse 

1989 Færdiguddannet kiropraktor fra Anglo European Collage of Chiropractic, UK 

Kurser og efteruddannelse 

Bo holder sig løbende opdateret med den nyeste udvikling indenfor kiropraktik og supplerende behandlingsformer, bl.a. kinesiotaping, akupunktur (metoden Dry-needling) m.m. Samt adskillige sports kiropraktikkurser under "Federation International de Chiropractic du Sport" (FICS).  

Bo Hamilton

Kiropraktor
- stifter af Klinikken Gammeltorv

Har 26 års erfaring som kiropraktor. Bo kører mountain bike på eliteplan og er ivrig dyrker af andre sportsgrene som ski, squash, tennis, golf og svømning. Hans store interesse ligger derfor naturligt i forebyggelse og behandling af sportsskader.

Læs mere om Bo Hamilton

 

Søren Amstrup Nielsen

Kiropraktor

Moderne kiropraktik med fokus på diagnostik og rette behandling. Søren arbejder målrettet på at give patienten bevægelsesfrihed og smertelindring hurtigt. Han behandler en bred målgruppe fra elitesportsudøveren til gravide, babyer og ældre.

Læs mere om Søren Amstrup Nielsen

 

Deborah Tassi

Fysioterapeut

Deborah er fysioterapeut med ekstra fokus på bindevævsløsning (Fasciel Manipulation). Denne teknik er ideel til behandling af fejlbevægelser mellem muskler og knogler. Hun anvender også core stabilitetsøvelser som et terapeutisk værktøj, så patienten hurtigere får det bedre. Hun er i gang med sin master i Osteopati, hvilket giver en holistisk tilgang til behandlingen.


Læs mere om Deborah Tassi

Sofia Andersson

Kiropraktor

Kiropraktor siden 2006, med stor erfaring af rygproblematikker, behandling af spædbørn, patienter med hovedpiner, svimmelhed samt nakke-/skulderskader. Arbejder tværfagligt med tandlæge for kæbeleds gener. Tilpasser behandlingen til den enkelte persons behov, for den bedste patientoplevelse. 

Læs mere om Sofia Andersson

 

Mette Nedergaard

Kostvejleder

Har mere end 20 års erfaring indenfor kostvejledning.

Mettes store interessefelt er at hjælpe mennesker, der ønsker at tabe sig samt at fastholde et vægttab. Skræddersyr det forløb der passer til dig og som virker.

Læs mere om Mette Nedergaard

 

Lene Vilhelmsen

Massør

Lene har stor interesse i kroppens fysiologi og er både fysiurgisk massør, fitnessinstruktør og kostvejleder. Som massør lytter hun til patientens behov og arbejder omkring de spændte muskler, så patienten opnår større velbehag og balance i kroppen.    

Læs mere om Lene Vilhelmsen

 

Emanuel Tavares

Massør, RAB

Emanuel er uddannet massør med brasiliansk oprindelse. Han har arbejdet med massage siden 2004 i Brasilien og Mozambique. Tidligere har han arbejdet sammen med Brasiliens olympiske vægtløftningshold.

Læs mere om Emanuel Tavares

 

Kamilla Siquir

Zoneterapeut, RAB

Kamilla har 14 års erfaring som zoneterapeut. Hun arbejder på at aktivere og genoprette kroppens selvhelbredende evner og derved skabe balance, lindring og velvære i krop og psyke som helhed. 

Hun behandler både babyer, børn, voksne og ældre. 

Læs mere om Kamilla Siquir

John Kristensen

Fysioterapeut

John har 17 års erfaring som fysioterapeut. Han har via egne skader i forbindelse med sport fået interesse for faget. Gennem sin håndboldkarriere har han erfaret, hvad det kræver at komme tilbage efter skade via individuel træning og øvelser.

Læs mere om John Kristensen

 

Espen S. Lien

Fysioterapeut

Espen har en holistisk tilgang til patienterne. Han mener, at patientuddannelse er essentielt for behandlingens outcome og sørger for, at hans patienter forstår, hvorfor han behandler, som han gør, og hvordan behandlingen kommer til at forløbe.


Læs mere om Espen S. Lien