Dyslexi & Indlæringsvanskeligheder

Dyslexi & Indlæringsvanskeligheder

Kiropraktor Sofia Andersson fra Klinikken Gammeltorv har i løbet af weekenden haft fornøjelsen af for tredje gang at deltage i et kursus med Dr. Robert Melillo fra New York, som er kiropraktor og hjerneforsker. Dr. Melillo har skrevet mange bøger og artikler, blandt andet ”Disconnected Kids”, som er en guide til forældre til børn med vanskeligheder i deres udvikling.

De 25 timers undervisning omhandlede hjernens anatomi og funktion og den neurologiske baggrund til dyslexi hos børn og unge voksne. Der var fokus på, hvordan man som kiropraktor kan påvirke og hjælpe børnenes hjerne og nervesystem til at fungere bedre, deraf navnet ” Brain Balance Program”. I løbet af weekenden fik alle deltagere mulighed for at være med i en simulationstime. Det var sat op som en time ”i skole”, hvor deltagerne kunne mærke på egen krop og hoved, hvordan det føles at have dyslexi med de frustrationer og usikkerheder, der følger med dette. 

Kiropraktor Sofia Andersson har tidligere i år taget kursusmoduler med Dr. Melillo i både autisme og spædbørnsbehandling, da han var i Oslo i starten af året.

Sofia glæder sig til at fortsat hjælpe en hel masse børn på Klinikken Gammeltorv!