Fysioterapeut – kom frit frem ?

Fysioterapeut – kom frit frem ?

Er du en hands-on fysioterapeut, der længes efter at arbejde i et velfungerende tværfagligt team, så se her. VI har brug for en ekstra fysioterapeut ca. 20-30 timer om ugen, der kan indgå i et samarbejde med vores andre behandlere og dermed give vores patienter den bedst mulige behandling.

DU er måske allerede selvstændig, men trænger til at have kollegaer omkring dig? Eller du søger måske at kunne arbejde mere tværfagligt? Hos os får du god mulighed for begge dele, og du bliver en del af en klinik, hvor humoren er dagligt følgeskab og du omgives af super søde og dedikerede kollegaer – både personligt og fagligt.

Vores mission er; ”At fjerne og forebygge fysiske gener for at bringe overskuddet og glæden tilbage”. Og vi og vores patienter regner med, at du vil være med på denne vogn. Visionen er at være den behandlingsklinik, som vores patienter har lyst til at anbefale, og dette arbejder alle på klinikken energisk og ambitiøst på at efterleve. 

Vi er en klinik i rivende udvikling, og du skal derfor være en opsøgende person, der selv kan tage initiativ til tiltag, der fremmer vores målsætninger. Vores værdier er: Begejstring, Engagement, Nysgerrighed, Troværdighed og Kompetence. Og vi forventer, at du kan nikke genkendende til disse.

Hvis du har kendskab til MET, vil det være fint, men det er ikke et krav. Aflønning sker med en aftalt procentsats af din omsætning.

Så har du lyst til at blive en del af en tværfaglig klinik, hvor vi ser på det hele menneske og giver patienten den rigtige behandling på det rigtige tidspunkt, så send en ansøgning og dit CV til Klinikchef Pia Bagge Bramsnæs på pbb@klinikken-gammeltorv.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Pia på 3373 4929. Du kan også læse mere om os på www.klinikken-gammeltorv.dk 

Vi glæder os allerede til at høre fra dig ?

De bedste hilsener

Klinikken Gammeltorv 

Kiropraktik, Fysioterapi, Massage, Zoneterapi, Lymfedrænage, Personlig træning og Kostvejledning