John Kristensen

Fysioterapeut

John Kristensen

Fysioterapeut

John er født i 71 og altid boet i København. Har gennem næsten hele sit liv spillet bold, mest håndbold, både i den danske og svenske liga samt europacupper, og derigennem også haft sine egne skader at komme tilbage fra. Elsker stadig sport og følger med i det meste. John har arbejdet i det offentlige system med de ressourcer som denne gruppe har og bl.a. været med til at forfatte træningsdelen i bog til rehabilitering efter hjertekarsygdomme. Har de sidste mange år været på klinik og haft sin gang i både håndbold- og fodboldklubber undervejs.

John har tre børn, en fra 2005 og tvillinger fra 2009, og kender derfor til de problemer, som kan følge med graviditet og de mange løft efter fødsel for både kvinder og mænd. 

Målet for John er at få den enkelte tilbage til det aktive liv smertefrit, både som arbejdende, motionist eller eliteudøver, som det var før eventuel skade. Samtidigt at forebygge så godt som muligt så disse skader kan undgås. 

Erhvervserfaring

2007 Fysioterapeut v. Klinikken Gammeltorv

2005 Fysioterapeut v. Elitefysioterapi

2004-2005 Fysioterapeut for Fremad Amager Fodbold, 1. division, herrer

2004-2008 Fysioterapeut for Center for Døves tegnsprogstolke i København

2004 Medforfatter på bogen Hjerterehabilitering – Rationale, arbejdsmetode og erfaringer fra Bispebjerg Hospital.

2002-2005 Fysioterapeut v. Klinikken Gammeltorv

2002-2004 Tilknyttet sundhedsteam i FCK-håndboldligaen, herrer

2001-2004 Fysioterapeut for gigtskolen i DGI-byens varmtvandsbassin

2002-2002 Fysioterapeut på klinikken Nørrebro Fysioterapi

1998-2004 Fysioterapeut på Bispebjerg Hospital

1997-2004 Fysioterapeut FIF Håndbold, 2. division og ligaen, herrer

1997-1998 Fysioterapeut, håndbold, 1. herrer T/D

1996-1996 Massør ved gymnastik-VM i Brøndby

Uddannelse

2007 Idrætsfysioterapeut stud

1995-1998 Uddannet som fysioterapeut ved Fysioterapeutskolen i København

Kurser og efteruddannelse

Medicinsk akupunktur del 1+2

EKG og blodtryk

SET, basis og udvidet (Sling Exercise Træningsterapi)

Komplet kursusrække i MET (Muscle Energy Technic)

Tapekursus sports- og kinesiotape

Forebyggelse af skader v. DIF

Kursus i idrætsfysioterapi, introduktionskursus, knæ og fod

Bo Hamilton

Kiropraktor
- stifter af Klinikken Gammeltorv

Har 26 års erfaring som kiropraktor. Bo kører mountain bike på eliteplan og er ivrig dyrker af andre sportsgrene som ski, squash, tennis, golf og svømning. Hans store interesse ligger derfor naturligt i forebyggelse og behandling af sportsskader.

Læs mere om Bo Hamilton

 

Søren Amstrup Nielsen

Kiropraktor

Moderne kiropraktik med fokus på diagnostik og rette behandling. Søren arbejder målrettet på at give patienten bevægelsesfrihed og smertelindring hurtigt. Han behandler en bred målgruppe fra elitesportsudøveren til gravide, babyer og ældre.

Læs mere om Søren Amstrup Nielsen

 

Deborah Tassi

Fysioterapeut

Deborah er fysioterapeut med ekstra fokus på bindevævsløsning (Fasciel Manipulation). Denne teknik er ideel til behandling af fejlbevægelser mellem muskler og knogler. Hun anvender også core stabilitetsøvelser som et terapeutisk værktøj, så patienten hurtigere får det bedre. Hun er i gang med sin master i Osteopati, hvilket giver en holistisk tilgang til behandlingen.


Læs mere om Deborah Tassi

Sofia Andersson

Kiropraktor

Kiropraktor siden 2006, med stor erfaring af rygproblematikker, behandling af spædbørn, patienter med hovedpiner, svimmelhed samt nakke-/skulderskader. Arbejder tværfagligt med tandlæge for kæbeleds gener. Tilpasser behandlingen til den enkelte persons behov, for den bedste patientoplevelse. 

Læs mere om Sofia Andersson

 

Mette Nedergaard

Kostvejleder

Har mere end 20 års erfaring indenfor kostvejledning.

Mettes store interessefelt er at hjælpe mennesker, der ønsker at tabe sig samt at fastholde et vægttab. Skræddersyr det forløb der passer til dig og som virker.

Læs mere om Mette Nedergaard

 

Lene Vilhelmsen

Massør

Lene har stor interesse i kroppens fysiologi og er både fysiurgisk massør, fitnessinstruktør og kostvejleder. Som massør lytter hun til patientens behov og arbejder omkring de spændte muskler, så patienten opnår større velbehag og balance i kroppen.    

Læs mere om Lene Vilhelmsen

 

Emanuel Tavares

Massør, RAB

Emanuel er uddannet massør med brasiliansk oprindelse. Han har arbejdet med massage siden 2004 i Brasilien og Mozambique. Tidligere har han arbejdet sammen med Brasiliens olympiske vægtløftningshold.

Læs mere om Emanuel Tavares

 

Kamilla Siquir

Zoneterapeut, RAB

Kamilla har 14 års erfaring som zoneterapeut. Hun arbejder på at aktivere og genoprette kroppens selvhelbredende evner og derved skabe balance, lindring og velvære i krop og psyke som helhed. 

Hun behandler både babyer, børn, voksne og ældre. 

Læs mere om Kamilla Siquir

John Kristensen

Fysioterapeut

John har 17 års erfaring som fysioterapeut. Han har via egne skader i forbindelse med sport fået interesse for faget. Gennem sin håndboldkarriere har han erfaret, hvad det kræver at komme tilbage efter skade via individuel træning og øvelser.

Læs mere om John Kristensen

 

Espen S. Lien

Fysioterapeut

Espen har en holistisk tilgang til patienterne. Han mener, at patientuddannelse er essentielt for behandlingens outcome og sørger for, at hans patienter forstår, hvorfor han behandler, som han gør, og hvordan behandlingen kommer til at forløbe.


Læs mere om Espen S. Lien