Massage i København K

Forebyg muskelspænding og smerte med massage

Massage behandler og forebygger

Forkerte arbejdsstillinger eller stillesiddende kontorarbejde belaster din muskulatur, selvom du har fokus på sundhed og kropsligt velvære.

Massage er for alle

Massage er en effektiv vej til at forebygge muskelspændinger og skader – hvad enten du er elitesportsmand, motionist eller blot almindeligt medlem af fodfolket. Muskulære problemer, som man ser i idrættens verden, adskiller sig nemlig ikke væsentligt fra skader opstået i andre sammenhænge, eksempelvis dårlig arbejdsstilling.

Hos Klinikken Gammeltorv får du velgørende massage, som behandler og forebygger smerter. I løbet af massagen opvarmes og blødgøres de muskler, som giver anledning til smerter i f.eks. ryg og nakke.

Kontakt os på 33 14 17 18 for at bestille tid til massage.

Du kan også få gravidmassage

Vi tilbyder en specialdesignet graviditetsbriks, der under behandlingen giver dig den bedste komfort, og yder optimal støtte til dig og din baby. Størrelsen på hullet til maven tilpasses helt individuelt ligesom at gravidmassagen er udformet med henblik og forståelse for din krop og følsomhed.

Behandlingen tilrettelægges efter hvor langt du er i din graviditet – og efter din helbredstilstand.

Det sker under massagen

Når dine muskler gøres mere smidige, forbedres blodcirkulationen i musklerne, ophobede affaldsstoffer transporteres væk, og ny ilt og næring finder med blodforsyningen vej til musklen, ligesom lymfesystemet stimuleres.

Det skaber alt sammen en bedre balance i kroppen.  På samme tid er massagen en sand nydelse for krop og sjæl.

Det skal du huske

Du kan opleve væskeunderskud efter en behandling, hvilket  kan give hovedpine, svimmelhed og kvalme. Mange oplever en reaktion, specielt efter første behandling, f.eks. hyppigere vandladning og afføring, luft i maven, tilstoppet næse, træthed og humørsvingninger.

Det betyder blot, at behandlingen har en virkning, og at kroppen er i færd med at udskille alt det, som den ikke har brug for. 

Drik masser af vand resten af dagen. Giv din krop og dit sind lov til at reagere på massagen. Lyt efter og tag det evt. med ro bagefter, hvis du har behov for det. Vær god ved dig selv!

Vi er medlem af: 

Priser for massage

Massage 30 min.: 285 kr.


Ovenstående kan naturligvis blive dobbelttider såfremt det ønskes.