Om os

Vi hjælper dig med at passe på din krop

Velkommen til Klinikken Gammeltorv

Klinikken Gammeltorv var den første københavnske tværfaglige klinik, da den åbnede i 1995.

Vi er placeret lige i hjertet af København på Gammeltorv, i en fredet bygning på 4. sal med elevator og en fantastisk udsigt ud over byens tage.

Her finder du et team af sportsglade behandlere, der kender til, hvordan en skade kan forhindre din drøm om at komme på banen. Det gælder, hvad end du er professionel sportsudøver eller bare ønsker fysisk og mentalt overskud til din hverdag, i familien eller på jobbet.

Patienten i fokus

Hos os er faggrænserne brudt ned og patienten sat i fokus. Det er vores erfaring, at ved at kombinere de forskellige behandlingsformer opnås hurtigere resultat, dvs. hurtigere smertelindring og hurtigere tilbage til hverdagen. For patienten betyder det færre sygedage, færre behandlinger og færre udgifter. Samtidig med at patienten er i fokus, har vi samlet forskellige behandlingsformer på ét sted. Vi kender hinandens spidskompetencer og har lært at bruge samarbejdet til patientens fordel. F.eks. har vi erfaret, at kombinationsbehandling er unikt. Vi oplever, at rigtige mange er glade for at komme forbi massøren eller zoneterapeuten, før de med skoene i hånden går videre til kiropraktoren og er helt afslappede til den kiropraktiske behandling.

Bevægelse og en aktiv livsstil er nøglen

Din rygsøjle skal holde hele livet - pas derfor godt på den og hold den toptrimmet ved at sørge for, at den altid kan bevæge sig frit og føle sig godt tilpas. Det kan bl.a. gøres ved en gang om måneden at få et eftersyn hos kiropraktoren eller investere i en omgang massage. 

Du kan også vælge at få et tryk ved zoneterapeuten eller f.eks stabilitetsøvelser fra fysioterapeuten. Du vil herefter opleve en hverdag med glæde og et liv i bevægelse. Mange af klinikkens behandlere har været med helt fra de første år, og klinikken bærer præg af en stemning og arbejdsglæde, hvor vi prøver at hjælpe dig og hinanden til at finde en god og effektiv løsning på et behandlingsforløb, så vi kan se et resultat hurtigt og fortsat have glade patienter i fremtiden. Klinikken Gammeltorv er stolte af den brede vifte af kompetencer og deler derfor ud af sin viden ved foredrag i sportsklubber, arbejdspladser, hospitaler etc.