Din personlige træner i København

Hos klinikken får du personlig træningsrådgivning

Få personlig træning af engageret ekspert i muskler og led

Få skræddersyet et træningsprogram, der passer præcist til dig og din krops behov hos Klinikken Gammeltorv. Der tages udgangspunkt i din krop, det vil sige, at vi først har en samtale om en evt. sygdomshistorik, dine arbejdsstillinger samt om der er tidspunkter, hvor din krop udsættes for unødig belastning.

Alle slags motionsredskaber kan tages i brug, f.eks elastik, håndvægte, træningsbold, sjippetorv og vægtstang. Det handler om, hvad der er bedst for din krop, og hvad der kan motivere dig til at fortsætte din træning.

Du vil få udleveret dit personlige træningsprogram baseret på øvelser fra Exorlive, som er en database med utallige træningsøvelser for hele kroppen. Din personlige træner vil gennemgå alle øvelserne med dig, så du er sikret, at du selv kan lave dem på egen hånd, når du kommer hjem.   

Efter at du selv har udført træningsøvelserne, er det vigtigt, at du får tjekket, at du udfører dem korrekt. Derfor anbefaler vi, at du kommer til opfølgning ca. 2-4 uger efter programlægning, så din personlige træner kan foretage eventuelle justeringer. 

På denne måde kan du både lindre skader og smerter, men også forebygge skader fremadrettet.

Kontakt os på 33 14 17 18 for at bestille tid hos din personlige træner.