Referencer

Det siger vores patienter

Vores vision er at " Vi vil være den behandlingsklinik, du gerne vil anbefale" og vi tilstræber derfor altid at blive bedre.

Uanset om du synes vi allerede er de bedste eller om du mener at vi ikke har gjort det godt nok så lytter vi til dig!

Ris og ros modtages derfor meget gerne, enten via vores kontaktformular her på siden, via Facebook, direkte til din behandler eller til vores sekretærer.

Din tilbagemelding er med til at lære os, hvordan vi i fremtiden kan blive endnu bedre.

Sune og Mia, forældre til Emilia på 4 mdr.

Da vores datter Emilia var 6 uger gammel bemærkede vi, at hun virkede låst i sin nakke og tog hende derfor med til kiropraktor. Vores datter er en glad pige og har ikke været plaget af smerter eller lignende, men vi kunne på hendes baghoved ane en skævhed, og det reagerede vi naturligvis på. Ved et tilfælde landede vi i Sofias kyndige hænder. Sofia bekræftede vores mistanke, og har siden da behandlet vores datter. Allerede efter første behandling bemærkede vi en væsentlig forskel hos Emilia. Efter 4 behandlinger er Emilia helt fri i sin nakke og i resten af kroppen. Hun stortrives, og skævheden i baghovedet udligner sig stille og roligt. Vi er Sofia meget taknemlige!

Sofia har vores varmeste anbefalinger. Hun er en enormt tillidsvækkende behandler, blid og rolig i sin fremgang, hvilket skabte tryghed hos os som forældre. Alle nyfødte børn burde tilses af en kiropraktor. Hvis vi er så heldige at blive forældre igen en anden gang, skal vi helt sikkert forbi Sofia til et check-up. Uanset hvad. Better safe than sorry!

Patient der blev henvist til klinikken fra en psykolog

Peter:

Jeg har fået en fantastisk oplevelse af hvad der hjælper mest.

Jeg var rad da jeg mødte ind til først møde.
En oplevelse for mange år siden har sat sig på sjælen.
Der blev lyttet til mig og de fik mig til at slappe af.
Jeg har ikke kunnet sove rigtigt i ca 2,5år PGA en nakke skade.
Efter ca 2 behandlinger kunne jeg sove bedre.
Jeg er overbevist om at det virker.
Søvn giver overskud til mine børn.

Styrkeløfter, Amalie Sophie Nielsen:

Man kan altid regne med Klinikken Gammeltorv. De har altid tid til at behandle en, og så er klinikkens personale bare super kompetente og dygtige. Jeg har været lidt rundt omkring i huset til forskellige behandlinger, og hver gang går jeg derfra med en følelse af velvære og en glad krop.

Jeg kan ikke takke Bo (og Søren, da Bo var på ferie) nok for at gøre mig klar til Sjællandsmesterskaberne i styrkeløft. I var med til at gøre det muligt for mig at sætte fem danmarksrekorder, fire i junior og en senior squat rekord på 162,5 kg.

Fik hjælp til at blive gravid

Trine på 37:

"Min mand og jeg er begge 37 og har gennem længere tid forsøgt at få et barn nr. 2. Derfor startede jeg et behandlingsforløb hos Kamilla, mens han gik til akupunktur. 1 1/2 måned (og 5 zoneterapibehandlinger) senere var der bonus. Kamilla har mine varmeste anbefalinger!"

Uroligt og utrøsteligt barn

Johanne Emilie Westergaard:

Vedr. vores kiropraktor Søren

"Vi kom til Søren med en 3 uger gammel datter, der slet ikke kunne finde ro om aftenen/natten og skreg så utrøsteligt, at hun næsten havde mistet stemmen. Hun var stor ved fødslen, og hun havde fået en lidt hård medfart. Søren var utroligt god til at håndtere vores datter, og han fandt hurtigt ud af, at hun var låst forskellige steder i kroppen. I løbet af en håndfuld behandlinger kunne vi mærke en kæmpe forskel. Der kom styr på hendes fordøjelse, hun begyndte at sove længere tid af gangen, og hun slappede mere af i sin krop. Vigtigst af alt kunne vi pludselig trøste hende. Hun gik fra at være bagud i sin kropslige udvikling til nu at være brølstærk i en alder af knap 5 måneder. Vi har fået en helt anden datter takket være Søren, som ikke kun er fagligt dygtig, men i særdeleshed også et enormt sympatisk og rart menneske."

Vedr. Zoneterapeut Kamilla

"Vores datter blev flaskebarn, da hun var 5 uger gammel. Efter at have prøvet en række forskellige slags modermælkserstatninger, fandt vi endelig dén, som hendes mave havde det bedst med. På trods af dette døjede hun stadig ind i mellem med mavekneb og udeblevne lortebleer, så tilpas desperate bestilte vi tid til zoneterapi ved Kamilla, da vores datter var 3 måneder gammel. I løbet af få behandlinger begyndte vores datter at få daglig afføring, og selv de enkelte gange, hvor der er gået to dage imellem, har hun slet ikke virket generet af mavekneb. Kamilla fik også sat gang i en udrensning i hendes lille krop, som kom til udtryk ved udslæt og kløe i ansigtet, der gik i sig selv efter kort tid. Vi kan mærke tydelig forskel på vores datter før og efter behandlingerne - hun virker til at være meget mere i balance nu, og det kan vi takke Kamilla for. Vores datter har været så tryg ved hele forløbet, og vi er utroligt taknemmelige for Kamillas varme og tilstedeværende væsen, som støtter op om hendes faglige dygtighed. Vi fortryder kun, at vi ikke fik en tid ved Kamilla langt før. "

Tidligere elite badmintonspiller og verdensmester 

Peter Gade:

"Jeg har været på absolut eliteplan i badminton igennem mere end 20 år og har arbejdet med de bedste behandlere der findes i Danmark og Europa. I disse sammenhænge er Bo's indgang til faget på absolut højeste professionelle niveau, og bærer præg af stor viden, seriøsitet og effektivitet."

En klinik for hele familien

Lone, Filippa og Steen:

"Klinikkens faglige tilgang til smerter og kroppen gør, at behandlingen altid er optimal. Udover kiropraktik har vi benyttet os af massage, fysioterapi og zoneterapi. Vi har alle tre oplevet en super professionel behandling, dialog og imødekommenhed."

Barn med kolik 

Christina Drachmann Mikkelsen:

Jeg har gået til zoneterapeutisk og kiropraktisk behandling hos Pernille Aagaard og Sofia Andersson. De har hjulpet min søn fra at være et uroligt og grædende kolik barn, med store vanskeligheder fordøjelsen, til et rolig, balanceret barn med normal tarmflora.  

Pernille:

Pernille er utrolig rummelig, glad og imødekommende. Pernille er en yderst dygtig zoneterapeut der evner at gennemgå en dybdegående zoneterapeutisk behandling af barnet, samtidig med hun skaber rum for forældrenes følelser. Pernille mestre at aflæse barnets og forældrenes emotionelle tilstand, og hendes store erfaring og empati skaber tryghed i behandlingen. At være mor til et barn med kolik er ubeskrivelig hårdt. Pernilles store omsorg og nærvær for mig som mor, har i særlig grad gjort det overskuelig at rumme de hårdeste kolik perioder. Hver uge har jeg set frem til den kommende behandling. Jeg har glemt alt om tid og tid, nydt mit barns velvære under behandlingen, og taget imod hendes omsorg for mig.  

Sofia: 

Sofia har en rolig, smilende og blid tilgang til behandling af barnet. Hun er yderst grundig i hendes gennemgang af barnets krop, relationelle tilknytning og kontakt. Sofia er empatisk og lyttende. Hendes delmål for barnet fysisk udvikling, gør det overskueligt og skaber større forståelse for forældrene omkring barnets tilstand, som giver stor motivation for at udføre øvelserne med barnet. 

Jeg kan ABSOLUT anbefale Pernille og Sofia.

 

En håndboldskade hos en elitesportsudøver

Mads Hyldebo Jensen:

"Jeg har igennem håndbold pådraget mig en skade i knæet. Efter jeg pådrog mig skadet, henvendte jeg mit til klinik Gammeltorv for, at få undersøgt skaden. Efter nogle besøg og test af knæet, blev vi enige om, at jeg skulle tage kontakt til sygehuset angående muligheder for scanning af knæet.  Ved hjælp fra en MR-scanning og en konsultation ved en ortopædkirurg kom de frem til, at der ikke er noget galt i hverken korsbånd eller menisk. Skaden blev anset som en overbelastningsskade. Efter yderligere udredning fortsatte behandlingen på Klinik Gammeltorv v. Søren Amstrup Nielsen. Første del af forløbet var behandlingsorienteret, ved hjælp fra bl.a. akupunktur og tapning af knæ og den omkringliggende muskulatur. Denne behandling var gavnlig, og jeg mærkede en fremgang fra gang til gang. Efter knæet havde fået rette funktion, påbegyndte jeg et genoptræningsforløb hvor Søren planlagde og instruerede mig i forskellige øvelser som havde til formål, at styrke min core og knæ. Efter den påbegyndte genoptræning mærkes der en tydelig fremgang i knæet. I takt med fremgangen udviklede Søren nye øvelser som skulle sikre en fortsat fremgang. Denne fremgang blev fulgt nøje via tests af knæet samt dialog med Søren om hvordan træningsforløbet siden sidste besøg er gået. 

Jeg har været utroligt glad for det forløb jeg har gennemgået hos Søren idet da han igennem dialog har været tydelig omkring hvordan det ville forløbe. Når jeg ser tilbage på forløbet så er jeg glad for den effektivitet som de behandlinger Søren gav mig, idet det har medført en hurtigere vej tilbage til håndboldbanen. "

Volleyball- og fodboldspiller på motionistplan, tidligere divisionsspiller

Hans Hylby, Kgs Lyngby

I forbindelse med en sprunget achilles-sene har jeg været i et positivt behandlingsforløb på Klinikken Gammeltorv. Normalt begynder man først behandlinger, efter at man får støttestøvlen af – og det er 2 måneder efter skades-tidspunkt.
Jeg har været i behandling allerede fra uge 2 efter sprængningen - både normale kiropraktiske behandlinger for lænd, skulder og ryg – men også direkte muskelafslappende behandlinger direkte på den overrevne sene og musklerne omkring dette. De to ugentlige behandlinger gennem den sidste måned har gjort, at jeg i dag 6 uger efter skaden praktisk taget er uden smerter, og resultatet er en achilles-sene som er vokset pænt sammen (er kontrolleret gennem en ultralydsscanning på privathospital) og jeg forventer at få et væsentlig nemmere genoptræningsforløb, når støvlen tages af.
Jeg kan varmt anbefale Klinikken Gammeltorv og i særdeleshed Bo Hamilton som en særdeles kompetent og yderst venlig kiropraktor.

 Sportschef hos fodboldklubben Fremad Amager

Ole Bjur:

Fremad Amager har med stor succes benyttet kiropraktor Bo Hamilton og hans klinik i et skadesforebyggende samarbejde, startende fra efteråret 2014 og frem til sæsonafslutning i juni 2015. Samarbejdet indebar en månedlig behandling for hver enkelt spiller. På den første behandling blev spillerens fysik kortlagt og der blev lagt en plan for hvilke indsatsområder, der var de vigtigste for den enkelte spiller.  Det er den sportslige ledelses klare opfattelse, at vi i den relevante periode har oplevet markant færre skader, end vi normalt ville forvente. Ydermere har spillerne generelt klaget mindre over tunge ben og dermed været ekstra træningsparate over hele forløbet. Samarbejdet har således forløbet meget positivt med mærkbare effekter til gavn for den enkelte spiller og holdet. Administrativt har der været den nødvendige fleksibilitet og styring, således at spillerne har kunnet få behandlingerne indpasset i en travl hverdag. På vegne af Fremad Amager, kan jeg således give min varmeste anbefaling til Bo Hamilton og hans klinik"