Vores samarbejdspartnere

Her ser du en liste over vores samarbejdspartnere

Menobeik.dk - Personlig træner

Som nybagt mor kan det være svært at finde overskud til at komme i form igen. Jeg sørger for at planlægge din træning, hjælper dig i gang og holder dig til ilden. Desuden har jeg indrettet mit træningsstudie med en tremmeseng, så du kan tage din guldklump med til træning, og hvis din baby er vågen under træningen, så sidder han / hun trygt i en bæresele hos mig imens. På den måde sparer du en masse tid og energi, som du kan bruge på dig selv, din baby og din træning. 

Indlægsklinikken.dk - specialister i fodindlæg og specialsyede sko

Hos Indlægsklinikken er vi eksperter i fodindlæg. Vores ortopædiskomager kan specialdesigne skoindlæg, som er helt unikt tilpasset dig. Skoindlæggene kan afhjælpe større og mindre problemer som for eksempel platfod eller nedsunken forfod. Kort sagt, kan vi hos Indlægsklinikken hjælpe dig til større velvære i dagligdagen og afhjælpe gener og smerter i fødderne. Vi guider dig igennem processen til nye fodindlæg, så du kan blive klar til en aktiv hverdag - hver dag.
Ud over fodindlæg laver vores ortopædiske skomagere også flotte specialsyede sko, som er specielt tilpassede til dig og dine individuelle behov. Specialsyede sko kan give mere støtte til fødderne og større behag, hvilket er med til en klar forbedring af din mobilitet og dit velvære.

Klinikken ligger central på Vesterbro i København tæt på bus og tog.

Læs mere om klinikken og skoindlæg her.

Eller bestilt tid til en fodanalyse og opmåling online her.

Amagertandplejecenter.dk - skærer du tænder?

Hos Amager Tandplejecenter får du god vejledning og behandling, hvis du skærer tænder og har hovedpine der relaterer sig til dit sammenbid

Hvis du skærer tænder, og især hvis du har brugt bidskinne i mange år, er det værd at få en samtale med os om problemet.

Vi kombinerer akupunktur og TekScan-målinger af sammenbiddet – det giver resultater i bidfunktionsbehandlingen!

En typisk bidfunktionsbehandling indebærer således fire besøg:

  1. gang måler vi dit bid før og efter akupunktur (4 nåle) for at se forskellen i sammenbiddet, vi retter lidt på “glidebanerne” på de bagerste tænder, eller lægger plast på hjørnetænderne.
  2. gang ser vi om vi har opnået stabilitet i biddet, retter eventuelt en lille smule
  3. gang det samme som 2. gang
  4. gang skal der gerne være stabilitet, behandlingen afsluttes

Det er normalt med et lille tilbageslag ca 4-6 måneder senere – det er hurtigt rettet!