Medicinsk akupunktur og dry-needling i København K

Smertelindring med nåleterapi

Har du akutte eller vedvarende myoser?

Hvis du har ømme og spændte muskler, de såkaldte myoser, kan vi med medicinsk akupunktur eller dry-needling fjerne smerten og ømheden. Ved dry-needling foregår nåleterapien uden medicin, hvilket navnet hentyder til.

Ved at placere nåle i aktive triggerpunkter, kan muskelspændinger og myoser løsnes op. Grunden til ,at du får myoser er, at affaldsstoffer ophobes og blokerer for blodcirkulation og nervebaner. Muskler, der enten er for aktive eller inaktive, er mere følsomme og reagerer ved at skabe de smertefulde triggerpunkter, der kan give udstrålende smerter både lokalt og andre steder i kroppen. 

Alle kiropraktorer samt vores fysioterapeut her på klinikken er videreuddannet i behandling med akupunkturnåle, enten i medicinsk akupunktur eller i dry-needling.

Vælg en tværfaglig tilgang

Dry-needling og medicinsk akupunktur kan med fordel bruges i forbindelse med andre manuelle behandlingsteknikker. Hos Klinikken Gammeltorv får du et tværfagligt behandlingsforløb, der er særligt tilpasset dine behov, eksempelvis i forbindelse med:

Kontakt os på 33 14 17 18, hvis du vil høre mere om, hvordan nåleterapi kan hjælpe dig af med dine smerter.